Autoškola - Srednja tehnička prometna škola Split

O nama

Autoškola djeluje u sastavu Srednje tehničke prometne škole Split, koja u svom sastavu ima redovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Autoškola se nalazi na adresi Teslina 4. Dugogodišnji uspješni rad autoškole, naši uvjeti, ponuda, stručni kadrovi i vozni park omogućit će Vam najkvalitetnije i najpovoljnije osposobljavanje za kategorije vozila.

Prijemni ured nalazi se na I. katu, a učionica na II. katu. Učionica ima centralno grijanje i klima-uređaj. Posjedujemo svu potrebnu opremu za izvođenje nastave i zadovoljavamo najviše standarde. Naši instruktori posjeduju ogromno, više desetljeća skupljano znanje i iskustvo koje uspješno prenose novim vozačima.

Stručni voditelj autoškole, predavači i instruktori visoko su kvalificirani i ovlašteni od Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske i HAK-a, a svoje stručno znanje prenijet će Vam na vrlo pristupačan i djelotvoran način. To će Vam omogućiti da u što kraćem vremenskom periodu steknete znanja i vještine potrebna za vozačku dozvolu.

Brojni polaznici naše autoškole danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti našu kvalitetu obuke koja se prvenstveno bazira na preporuci, što i jest naš cilj. Kako bi i dalje ostali na vrhu u struci obveza nam je pružiti najkvalitetniju uslugu, a Vaše zadovoljstvo naš je uspjeh.

Osim toga, nudimo brojne izuzetno fleksibilne načine plaćanja naših usluga, što je u današnje vrijeme izuzetno bitno svima nama. Uvijek nam je bilo važno ponuditi kvalitetu po pristupačnoj cijeni i maksimalno izaći u susret polaznicima autoškole.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se prilagoditi Vašim potrebama.

S poštovanjem!

Djelatnici autoškole

Autoškola - Srednja tehnička prometna škola Split